Laden Evenementen

« Alle evenementen

Monumentals Schotland

27 mei 2023 @ 14:00 - 2 juni 2023 @ 21:30

de locatie is vastgelegd, je kunt al inschrijven
er zijn nog 7 van 12 plekken beschikbaar

Aan de uiterste westgrens van Europa ligt het betoverende Schotse eiland Lewis & Harris. Waar je de krachten van onze thuis planeet, tot in je vezels kunt voelen.

In Monumentals of the North nemen we je mee op reis naar de oorsprong van de ziel. Want de zuiverheid van deze plek, biedt je de gelegenheid om de schepping vanuit een oorspronkelijk perspectief te ervaren.

Hier kun je ervaren hoe de aarde was zonder mensen, hoe jouw eerste stappen op aarde eruit zagen.

Waarbij je in een werkelijkheid waar de natuur domineert, waar walvissen, dolfijnen en adelaars de elementen beheersen, je de inspiratie kunt vinden om tot nieuwe inzichten te komen.

Kortom een nieuwe verrijking van jouw bewustzijn op onze ‘planet Home’ en een verbreding van je bewustzijn, aan de uiterste grenzen van je kracht.

De Calanais steencirkel:
Al millennia lang, kijkt de steencirkel van Calanais uit over de Atlantische oceaan. Wat is zijn ontstaansgeschiedenis en hoe zou hij werken? Hoe zou het zijn om de werking te ervaren en er jouw vragen te kunnen raadplegen? De magische werking van steencirkels, is een vraagstuk waar al velen zich over hebben gebogen. Ga jij tot de kern doordringen? Een unieke manier om inzicht te krijgen, in de relatie met onze verre voorouders.

De zuiverheid van moeder Aarde:
Op deze plek, waar de natuur het leven van alledag bepaalt, is het heerlijk om de diepe stilte te ervaren. Om je te verdiepen in de rol van onze Planet Home, in ons universum. Wat is eigenlijk de relatie tussen de zon, de maan en de Aarde. Hoe bewegen ze ten opzichte van elkaar. En wat betekent dat voor de lange termijn ontwikkeling van ons mensen? Er valt hier een belangrijke stap te ontdekken, op het Trail of Awareness.

Jouw creaties verdiepen:
In het nu, vindt de ontmoeting van het verleden en de toekomst plaats. Wat is jouw positie in de grote en kleine cirkels van het leven. Welke beweging wil jou ziel op dit moment maken. Wat is dan de betekenis, van hetgeen er achter je ligt. En wat is de betekenis van de grote bewegingen in het universum, voor jouw persoonlijke creaties? Volop ruimte om jouw aandeel in dit alles, te ontdekken. Om van daaruit je intenties neer te kunnen zetten.

groep 2101

Gegevens

Begin:
27 mei 2023 @ 14:00
Einde:
2 juni 2023 @ 21:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Gearannan
5A Garenin Isle of Lewis HS2 9AL Verenigd Koninkrijk + Google Maps

Gegevens

Begin:
27 mei 2023 @ 14:00
Einde:
2 juni 2023 @ 21:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Gearannan
5A Garenin Isle of Lewis HS2 9AL Verenigd Koninkrijk + Google Maps