Laden Evenementen

« Alle evenementen

Elementals Katharenland september

september 23 @ 08:00 - september 30 @ 17:00

Elementals is een zeven daagse training die we organiseren in het Katharenland.

Er zijn nog vijf van zes plaatsen beschikbaar.

In ieder mens schuilt een magische kant. Tijdens Elementals nemen we je mee op ontdekkingstocht, naar hoe die eruit ziet. Want het kennen hiervan, versterkt de glans van je dagelijkse creaties en geeft veel plezier.

Daartoe is het belangrijk om eerst de ‘jassen’ die je niet meer dienen, af te leggen. Zodat er ruimte ontstaat voor het ontwikkelen van een nieuwe visie. Waarna je dwars door de elementen, op zoek gaat naar de kern van jouw persoonlijke visie.

Een geweldige bouwsteen in de ontwikkeling van je bewustzijn.

Oude identiteiten opruimen:
Vader, moeder, collega, partner hoeveel identiteiten heb je onbewust aangenomen? Welke ‘jassen’ trek jij elke dag aan, zonder daar werkelijk bij stil te staan? Het programma begint met een opschoning hiervan. Om je te kunnen ontdoen van hun gewicht en om opnieuw kleur te geven aan de rollen die je in dit leven hebt.

Een nieuwe visie ontwikkelen:
Door je snelle ontwikkeling begrijpt je omgeving niet altijd meer, wat je beweegt of bedoelt. Waardoor het verlangen groeit, om van afstand te kijken naar waar je staat. Elementals reikt handvatten, om de relatie met je omgeving, op jouw eigen wijze vorm te geven. Zodat je een liefdevolle basis kunt leggen voor de volgende fase.

Genieten van je eigen magie:
Schuilt er in jou een koningin, een magiër, een alchemist, een pionier of een draak? En wat betekent dat? Ontdek hoe de magie van jouw ziel, er onder de verpakkingen van je persoonlijkheid, werkelijk uit ziet. Zodat je de kleur van jouw magie gaat begrijpen. Waarmee het gemakkelijker wordt, om je intenties te manifesteren.

Gegevens

Begin:
september 23 @ 08:00
Einde:
september 30 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Lac du Paradis
11330 ALBIÉRES
Albieres, Aude 11330 Frankrijk
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
september 23 @ 08:00
Einde:
september 30 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Lac du Paradis
11330 ALBIÉRES
Albieres, Aude 11330 Frankrijk
+ Google Maps